Το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. αποχαιρετά τον Βασίλη Μαγκαναδέλη

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του αγαπητού φίλου και εκδότη Βασίλη Μαγκαναδέλη.

Κέντρο Σπουδής & Ανάδειξης Μικρασιατικού Πολιτισμού Δήμου Ν. ΙωνίαςΤόσο στη δεκαετία του ’90 όπου κυριαρχούσε η έντυπη ενημέρωση (εφημερίδες και περιοδικά) όσο και κατά την περίοδο 2000-2021 που εισήλθαμε στην ηλεκτρονική ειδησεογραφία, ο Βασίλης με την ιστοσελίδα του ionianet.gr κρατούσε ενήμερους τους Ιωνιώτες, παρέχοντας άμεση και έγκυρη πληροφόρηση.

Δεν έμεινε όμως εκεί. Κάλυπτε όλες τις εκδηλώσεις των συλλόγων της Ν. Ιωνίας, με φωτογραφίες και ρεπορτάζ δίνοντας τον σφυγμό της πόλης. Οι ΧΑΡΤΕΣ με τα αξιοθέατα της πόλης μοναδικοί. Δεν υπήρχε εκλογική αναμέτρηση χωρίς το ΠΑΝΟΡΑΜΑ του. Ήταν κοντά σε οικολογικά και ζωοφιλικά θέμαατα, χωρίς να παραβλέπει και την αγάπη του για τον αθλητισμό.

Από την ίδρυση του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. το 2003 ήταν πάντα δίπλα μας σε όλες μας τις εκδηλώσεις. Κάλυπτε τα ιστορικά και πολιτιστικά θέματα με γνώμονα την ανάδειξη του Μικρασιατικού πολιτισμού. Πολλά θέματα τα ανέδειξε και μέσω του YouTube.

Ήταν ένας δημοσιογράφος με πληθωρικό ταλέντο που είχε άμεση επαφή με τους απλούς ανθρώπους των συλλόγων αλλά και αυτούς που ασκούσαν εξουσία. Ήρεμος και οξυδερκής. Έκανε εποικοδομητική κριτική και είχε προτάσεις για όλα τα θέματα της πόλης.

Έφυγε ενώ είχε ακόμα πολλά να προσφέρει. Μας άφησε μια πλούσια παρακαταθήκη. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε καλό ταξίδι.

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια και στους οικείους του.

About the author