Σε εορταστικό κλίμα το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. έκοψε την πίτα του

Την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2020, στις 7 το βράδυ, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Ν. Ιωνίας το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του!
Στην κατάμεστη αίθουσα εκατοντάδες φίλοι του Κέντρου αντάλλαξαν ευχές ενώ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Χορωδία Αλαγιωτών υπό την διεύθυνση της μαέστρου Καίτης Τσεκούρας.

Στην έναρξη της εκδήλωσης η Αντιπρόεδρος Ξένια Παλιόγλου καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε Καλή και δημιουργική Χρονιά και έδωσε το βήμα στον Πρόεδρο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Λουκά Χριστοδούλου που έκανε τον απολογισμό του έτους 2019 και παρουσίασα φωτογραφίες και video από την πλούσια δράση του Κέντρου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για τον εορτασμό των Θεοφανίων στη προκυμαία της Σμύρνης στις 6 Ιανουαρίου 2020 και την επίδοση της τιμητικής πλακέτας στη Γενική Πρόξενο της Ελλάδος στη Σμύρνη κα Αργυρώς Παπούλια που ήταν και το τιμώμενο πρόσωπο στο 9ο Συμπόσιο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. που πραγματοποιήθηκε από 22 έως 24 Νοεμβρίου 2019.

Την πίτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ ο οποίος και εξέφρασε τις ευχές του για την επιτυχία του έργου του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. που ίδρυσε ο πρώην δήμαρχος Γιάν. Χαραλάμπους.

Στη συνέχεια κομμάτια πίτας έκοψαν η Αναπληρωτής δήμαρχος Γκέλυ Σακαλόγλου (η δήμαρχος Δέσποινα Θωμαΐδου ήταν ασθενής) ο δημοτικός σύμβουλος Σωτήρης Σκευοφύλαξ εκ μέρους της παράταξης “Δημιουργια-Αλληλεγγύη” (μετέφερε μήνυμα του Παν. Μανούρη που κωλύονταν) ο δημοτικός σύμβουλος Αθαν. Αποστολόπουλος εκ μέρους της παράταξης “21ος αιώνας-Ν. Ιωνία νέα άποψη”, ο Σπ. Αμανατίδης εκ μέρους της παράταξης “Ενότητα για την Ν. Ιωνία” (ο πρώην δήμαρχος Ηρ. Γκότσης είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα λόγω οικογενειακού προβλήματος), η Βάνα Παπαδοπούλου εκ μέρους του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Ελένη Αλατσίδου, ο Γιάν. Ηλιού εκ μέρους των Μικρασιατικών Συλλόγων, ο Βασ. Μαγκαναδέλης εκ μέρους του Τύπου και ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου (το κομμάτι αφιερώθηκε στον αείμνηστο Κ. Τσοπανάκη και δόθηκε στην αγαπημένη σύζυγό του Σοφία), Η εκδήλωση έκλεισε με κεράσματα.

Εκτός των προαναφερθέντων, την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους: Ο δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Γιάννης Ιωάννου, η δημοτική σύμβουλος και Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ Ελένη Γρίβα και η Αντιπρόεδρος Χριστίνα Παπαηλιοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστασία-Ελένη Αγγελακοπούλου και Γιώργος Τσιακαλάκης της παράταξης «Δημιουργία-Αλληλεγγύη» από τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο κατοίκων Μικρολίμανου Πειραιά (Απόγονοι Μικρασιατών Προσφύγων) ο Πρόεδρος Ευάγ. Τζανής και ο Αντιπρόεδρος Αναστ. Κεσανόπουλος, από το Σωματείο Μαδυτών «Ο Ελλήσποντος» η Γεν. Γραμματέας Άννα Σιδηροπούλου, από τον Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ, ο Πολύβιος Αφρουδάκης, από τον Σύλλογο Ινεπολιτών η Γεν. Γραμματέας Λαμπρινή Σπανοπούλου, από τον Σύλλογο ΄Ενωση Σπάρτης Μ. Ασίας ο πρώην Πρόεδρος Χάρης Σαπουντζάκης, ο αντιπρόεδρος Ν. Χατόγλου, η ταμίας Βασιλεία Κλαύση-Ζαχαράκη και τα μέλη Αθαν. Γουναρίδης, Σταύρος Παπαγερασίμου και Σίμος Ιντζόγλου, από τον Ιωνικό Σύνδεσμο ο επίτιμος Πρόεδρος Δημήτρης Κωστιδάκης, από τον Σύνδεσμο Αλαγιωτών ο Πρόεδρος Γιώργ. Νουβέλογλου, ο αντιπρόεδρος Παντ. Κότσογλου, η ταμίας Ευγ. Χατζόγλου, η κοσμήτορας Ελης Κουράκου, από τον Σύλλογο Σμυρναίων Ν. Ιωνίας, η Πρόεδρος Έλσα Ανθρακίδου, ο αντιπρόεδρος Άγγελος Μελεμενής η ταμίας Νατάσα Κουδούνα, το μέλος του Δ.Σ. Χρυσάνθη Αθηνάκη, από το Ίδρυμα Βασ. Στεριάδης, η Πρόεδρος Καλλιόπη Στεριάδου, από την Πολιτιστική Ένωση Μικρασιατών «Η Καππαδοκία» η Πρόεδρος Κούλα Μπρόλιου και ο αντιπρόεδρος Αρχάγγελος Γαβριήλ, από τον Φυσιολατρικό Όμιλο Ν. Ιωνίας ο επίτιμος Πρόεδρος Νικ. Χομπάς ο Πρόεδρος της Διαδημοτικής Κίνησης Γιάν. Δαρμογιάννης, ο Πρόεδρος της Ρουμελιώτικης Εστίας Κώστας Βελιανίτης και τα μέλη του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Μάκης Λυκούδης, Χρήστος Χατζηϊωάννου, Σωτήρης Βάρβογλης, Σταμάτης Γλιγλίνος, Ανδρ. Ανδρουλάκης, Ουρανία Κούτουλα, Ανδρέας Ανδρουλάκης, από τον Τύπο: IΟΝΙΑΝΕΤ η Γιώτα Σούγια και από τον Χ-ΤΥΠΟ η Ιφιγένεια Μπελή.