100 Χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή
Την Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022, στις 9 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελευθερούπολης-Ν. Ιωνίας, το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. δήμου Ν. Ιωνίας, πραγματοποίησε Συναυλία Μνήμης, επ’ ευκαιρία των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή. Η Εστουντιαδίνα Ν. Ιωνίας Βόλου με τον Ανδρέα Κατσιγιάννη και τους τραγουδιστές Δημήτρη Μπάση και Ασπασία Στρατηγού παρουσίασαν ένα 2ωρο πρόγραμμα με σκοπούς και τραγούδια των Αλησμόνητων πατρίδων.

Στην έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Λουκάς Χριστοδούλου καλωσόρισε τους παρευρεθέντες, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και η Δήμαρχος Ν. Ιωνίας Δέσποινα Θωμαΐδου.

Την εκδήλωση τίμησαν: ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ν.Ι.Φ.Η.Χ. κ. Γαβριήλ, Πρωτοσύγκελος Επιφάνιος Αρβανίτης, oΠρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων. Κουλούρης, ο επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργία-Αλληλεγγύη Παναγ. Μανούρης, οι Αντιδήμαρχοι Γκέλυ Σακκαλόγλου, Αριστείδης Χατζησαββίδης, Αντώνης Καρβουνιάρης, Βασίλης Σπηλιωτόπουλος, Ελένη Χατζή, Ελένη Αλατσίδου, η Πρόεδρος του ΚΕ.ΒΡΕ.ΦΟ. Ελένη Γρίβα, ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χατζηϊωάννου από την παράταξη «Ενότητα για τη Ν. Ιωνία», ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βασ. Χριστοδούλου και από την Περιφέρεια Αττικής ο Ιωάννης Κατσαγκόλης. Επίσης παρέστησαν πρόεδροι και εκπρόσωποι Μικρασιατικών Σωματείων.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και δίνουμε ραντεβού αρχές Σεπτεμβρίου!