6ος Αγώνας Δρόμου 2021: τους τιμάμε, δεν ξεχνάμε!

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε ο 6ος αγώνας δρόμου (10.000 μ. ενηλίκων και 1.000 μ. παίδων) που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη των πρώτων προσφύγων που ήρθαν και εγκαταστάθηκαν μετά την Μικρασιατική Καταστροφή, στη Ν. Ιωνία, Ν. Φιλαδέλφεια και Ν. Χαλκηδόνα, και διοργανώθηκε από τον δήμο Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας και Ν. Ιωνίας και από τον Ο.Π.Α.Ν., το ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ δήμου Ν. Ιωνίας και τον αθλητικό Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ.

Πέρυσι ο εν λόγω αγώνας δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού, αλλά φέτος το τολμήσαμε. Πάνω από 340 άτομα αθλητές (άνδρες και γυναίκες) δήλωσαν συμμετοχή για τον αγώνα δρόμου των 10.000 μ. και πάνω από 130 αγόρια και κορίτσια για τον αγώνα δρόμου των 1.000 μ. και βρέθηκαν στην αφετηρία το ηλιόλουστο πρωϊνό της Κυριακής.

Δημοτικοί υπάλληλοι, εθελοντές, ερυθροσταυρίτες, αστυνομικοί, τροχονόμοι δημοτικοί αστυνομικοί, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας με ασφάλεια τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Και τα κατάφεραν.

Το Διοικ. Συμβούλιο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. θέλει να ευχαριστήσει όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτή την ανεπανάληπτη εκδήλωση αθλητισμού και μνήμης:

  • Tους Δημάρχους Γιάννη Βούρο και Δέσποινα Θωμαΐδου, την Ελληνική Αστυνομία και την Τροχαία για την ουσιαστική τους συμβολή στη υλοποίηση αυτής της πολύπλοκης εκδήλωσης.
  • Tους συνδιοργανωτές: Το Τμήμα Αθλητισμού του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας με επικεφαλής τον Δημήτρη Ζέτο, τους υπαλλήλους και γυμναστές του Ο.Π.Α.Ν. με επικεφαλής τον Πέτρο Αθανασίου, τον Πρόεδρο του Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ Βαγγέλη Βασιλείου και τον Κώστα Τσαγκαράκη.
  • Tη Δημοτική Αστυνομία, τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, (μεταξύ αυτών διακρίναμε στην περιοχή του δήμου Ν. Ιωνίας: τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Ιωνίας Κώστα Κουλούρη, τους Αντιδημάρχους Γκέλυ Σακαλόγλου, Αντώνη Καρβουνιάρη, Ελένη Αλατσίδου, τους δημοτικούς συμβούλους Ελένη Γρίβα, Αναστασία Κλάρα και Χρήστο Κανλή), τους συλλόγους αλλά και τους απλούς εθελοντές που με την προθυμία και προσφορά τους βοήθησαν ώστε να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί με ασφάλεια αυτός ο αγώνας δρόμου.

Ένας αγώνας που άρχισε ως μία εκδήλωση μνήμης το 2015 και έγινε ΘΕΣΜΟΣ!
Να είμαστε ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ και καλή αντάμωση του χρόνου!

_____

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του αγώνα